KOMT U / KOM JIJ ONS KOOR VERSTERKEN?

Ben je

  • Enthousiast om (weer) te gaan zingen?
  • Toe aan een nieuwe uitdaging op zanggebied?
  • Op zoek naar ontspanning door inspanning met geweldige muziek van Bach tot Rutter?
  • Beschikbaar op donderdagavond van 20.00 – 22.00 uur

Dan is zingen bij Sursum Corda vast ook iets voor u/jou!!

Je kunt vrijblijvend twee repetities kennis komen maken. Kom kijken, luisteren, meezingen en ervaar hoe leuk het is om samen muziek te maken. Iedere donderdag is er inloop vanaf 19.45 uur, de aanvang van de repetitie is 20.00 uur. We repeteren in de Open Hofkerk, Sliedrechtstraat 153, Rotterdam.
De kerk is goed bereikbaar met openbaar vervoer, bus 70 en metro (metrostation Slinge, vandaar ongeveer 5 minuten lopen). In de straten rondom de kerk is ruimte om de auto te parkeren.

Routebeschrijving vanaf metrostation Slinge: Verlaat het metrostation naar rechts = Slinge. De 3e straat links is de Middelharnisstraat (doodlopende straten niet meegerekend).

Besluit je om lid te worden dan volgt een stemtest die afgenomen wordt door de dirigent. Om de drie jaar is een stemgroep aan de beurt voor een vervolgstemtest. Daarbij is ook een zangpedagoog aanwezig.
Wij verwachten van onze leden dat ze thuis studeren.

De contributie bedraagt € 30 per maand.

          
Projectleden

Het is ook mogelijk om je aan te melden als projectlid. Je wordt dan lid voor de duur van één project. De aanmeldingsprocedure is gelijk aan die van (gewone) leden. We hopen natuurlijk dat het zo bevalt dat je na afloop van het project besluit om vast lid van het koor te worden.

Projectleden betalen ook per maand.  Voor korte projecten van enkele maanden wordt een vast tarief berekend.

Meer informatie

Voor meer informatie over het (project)lidmaatschap kun je contact opnemen met Joke Kap 06 15965567