P1000217b    

Ben je

  • enthousiast om (weer) te gaan zingen
  • jong of iets ouder
  • in het bezit van algemene muziekkennis of ben je bereid dit te leren
  • beschikbaar op donderdagavond van 20.00 – 22.00 uur

Dan is zingen bij Sursum Corda vast ook iets voor u/jou!!

Je kunt vrijblijvend twee repetities kennis komen maken. Kom kijken, luisteren, meezingen en ervaar hoe leuk het is om samen muziek te maken. Iedere donderdag is er inloop vanaf 19.30 uur, de aanvang van de repetitie is 20.00 uur. We repeteren in de Open Hofkerk, Sliedrechtstraat 57, Rotterdam. De kerk is goed bereikbaar met openbaar vervoer, bus 70 en metro (metrostation Slinge, vandaar ongeveer 5 minuten lopen). In de straten rondom de kerk is voldoende ruimte om de auto te parkeren.

Routebeschrijving vanaf metrostation Slinge: neem de 3e straat links, Middelharnisstraat (doodlopende straten niet meegerekend), hierna 1e straat rechts is Sliedrechtstraat. De ingang van de kerk ligt achter het huis op de hoek.

Besluit je om lid te worden dan volgt een stemtest die afgenomen wordt door de dirigent. Om de drie jaar is een stemgroep aan de beurt voor een vervolgstemtest.

De contributie bedraagt € 18 per maand.

Projectleden

Het is ook mogelijk om je aan te melden als projectlid. Je wordt dan lid voor de duur van één project. De aanmeldingsprocedure is gelijk aan die van (gewone) leden. We hopen natuurlijk dat het zo bevalt dat je na afloop van het project besluit om vast lid van het koor te worden.

Projectleden betalen ook € 18 contributie per maand. Voor korte projecten van enkele maanden wordt een vast tarief berekend.

Meer informatie

Voor meer informatie over het (project)lidmaatschap kun je contact opnemen met Joke Bos via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of telefonisch (010)4180837.